Kies zelf je bezorgmoment
Gratis verzending* en retour
21 winkels in Nederland
Meer dan 8000 schoenen
Inklappen
Kies zelf je bezorgmoment

Kies uit meerdere bezorgopties en -momenten. Dan weet je zeker dat je thuis bent.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

21 winkels in Nederland

Die ene schoen liever eerst in het echt zien en passen? Kom langs in één van onze winkels!

Meer dan 8000 schoenen

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken

Rockspring

Sinds 1993 maakt Rockspring al unieke ontwerpen. Doordat ieder model voor een betaalbare prijs met de hand wordt gemaakt zijn dit echte must-haves geworden. Kijk eens rond in ons ruime assortiment en vind een paar dat jou aanspreekt.

null

Rockspring: Handgemaakte collectie voor het ultieme zomergevoel

De collectie van Rockspring bestaat uit allerlei modellen, die één ding met elkaar gemeen hebben: ze zijn allemaal met liefde en met de hand gemaakt. Comfort en uniek design staan daarbij voorop. Het merk maakt schoenen voor de lente en zomer, maar ook voor herfst en winter.

Rockspring maakt al schoenen sinds 1993 en begon in 2005 met het ontwerpen van de modellen gemaakt van de stof met elastiek. Inmiddels maakt dit type een belangrijk deel uit van de collectie en Rockspring is bezig dit model uit te bouwen. Het doel is iedereen ter wereld bekend te laten worden met het unieke concept. Het elastiek zorgt ervoor dat het bovenste deel van de schoen ademt, wat zorgt voor een comfortabel en fris gevoel. Bovendien is het flexibel, zodat het model ook past bij mensen met een wat afwijkende voetvorm. Elk paar wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek.

Dankzij de bijzondere bedrijfsvorm met niet teveel lagen, kan Rockspring bijzondere handgemaakt schoeisel produceren tegen een redelijke prijs. Om te zorgen dat iedereen op de wereld zijn ideale paar kan vinden, is Rockspring steeds bezig om nieuwe modellen en stijlen te bedenken. Zo blijft het merk zichzelf vernieuwen en kunnen wij elk seizoen weer opnieuw genieten van bijzondere ideeën, kleuren en vormen.