omhoog

Paul Green dames

Soms wil je jezelf weleens verwennen. Het leven is immers al veeleisend genoeg. Ontdek dan beslist eens onze Paul Green dames collectie. Dit zijn onze absolute toppers op het gebied van klasse, comfort en allure. Jouw perfecte me-time!
Sale

Filters

Paul Green: Duitse perfectie van Europese makelij

De achtergrond van Paul Green

Paul Green is een, van origine, Duits schoenenmerk dat staat voor vakmanschap, stijl en perfectie en dat combineert met een uitstekende pasvorm.  Het bedrijf startte in 1988 in München. Ieder seizoen brengt het, inmiddels Oostenrijkse, bedrijf collecties voor dames uit. Deze kennen een zodanige diversiteit, dat er voor iedere stijl en smaak wat wils is. Om het je in je keuze makkelijker te maken, deelt Paul Green haar collecties in verschillende productlijnen in. De namen daarvan geven je een goede indicatie van de ontwerpen, die je binnen die lijn kunt verwachten.

Paul Green, de kwalitatieve goede schoen

Onze Oosterburen hebben een grote aandacht voor detail. Dat streven naar perfectie komt ook tot uiting in de collecties voor dames van Paul Green, en leidt tot producten van een degelijke kwaliteit. Natuurlijk is kwaliteit van groot belang, wanneer je tot de aanschaf van nieuw schoeisel overgaat. Draagcomfort, maar vooral ook een vlotte, trendy uitstraling, zijn dat eveneens. Ook hierin stelt Paul Green je niet teleur. Je kunt kiezen uit diverse stijlen en modellen, waardoor je voor iedere outfit en gelegenheid wel een paar passende ontwerpen voor dames vindt. In leer, suède, met duidelijke details of wat cleaner: Paul Green heeft voor alle dames elegante, passende schoenen. Ben je benieuwd naar de collectie van Paul Green? Kom dan naar Omoda of bezoek de online shop.