Toms Instappers Dames

Toms is een Amerikaans label. De nieuwe collectie instappers voor dames zijn meer dan de moeite waard. Zacht voor je voeten. Een trendy design. Mooie, duurzame materialen. En dat allemaal verenigd in één schoen. Het zijn ook vooral gemakkelijk schoenen. Letterlijk en figuurlijk. Ze passen bij al die looks waar jij zo van houdt. Laat je verrassen door dit populaire merk.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Toms instappers shoppen met een mooie gedachte

Héle leuke schoenen shoppen en tegelijkertijd een goede daad verrichten! Met ieder paar Toms instappers dat je aanschaft geeft Toms een paar schoenen aan een kind die die schoenen heel goed kan gebruiken. De slogan van Toms luidt dan ook 'one for one'. Wat een mooi concept, dat geeft je toch gelijk een geweldig gevoel? Wees eens eerlijk, wat voelt er nu beter dan schoenen shoppen en tegelijkertijd een goede daad verrichten? 

De keuze is reuze

Bedenk ook dat Toms echt de allerleukste instappers voor dames in hun collectie heeft. Van de wat eenvoudigere modellen in mooie kleuren of juist wat rustiger tinten tot instappers met echt de meest hysterische en kleurrijke prints: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in hun te gekke aanbod voor dames. De leuke schoentjes zijn ook supermakkelijk te combineren met allerlei verschillende kledingstijlen. Tel daarbij op dat deze instappers onwijs lekker lopen en je bent verkocht! 

Sla je slag!

Instappers van Toms zijn een superleuke aanvulling op je schoenencollectie en je verricht ook nog eens een goede daad. Doe het juiste en shop snel een paar van die superleuke Toms instappers voor dames! Of blijft het misschien niet bij één paar..? Het is tenslotte mede voor het goede doel!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies