Het ideale cadeau: de cadeaubon van Omoda

Je eigen cadeau uitkiezen was nog nooit zo leuk.

Een cadeau dat altijd past? Dat is de cadeaubon van Omoda. Schoenen, een tas of accessoire, het zijn geweldige cadeaus, maar vaak lastig uit te zoeken voor iemand anders. Want ondanks dat je je familie / vrienden / collega’s / geliefde goed kent, weet je soms niet zeker wat ze zelf uit zouden zoeken. Met Omoda’s cadeaubon is het probleem opgelost, want de gelukkige ontvanger kan lekker zelf kiezen. Succes gegarandeerd! 

Heb jij een Omoda-cadeaubon gekregen? Check dan gauw je saldo:

Naar de saldochecker

 

 

Voor ieder budget een cadeaukaart

De cadeaubon van Omoda is verkrijgbaar in vijf bedragen: 5 EUR, 10 EUR, 25 EUR, 50 EUR en 100 EUR. Een cadeaukaart kan in gedeeltes besteed worden als de aankoop lager is dan de waarde die er op staat; het resterende bedrag blijft er dan gewoon op staan.

Je koopt ‘m online of in een van onze winkels en hij kan ook zowel online als in de winkels ingeleverd worden. Geen zorgen, de waarde van de cadeaubon verloopt niet. 

 

 

Een persoonlijk cadeau

We maken het feest compleet met een chique geschenkverpakking en vier verschillende kaartjes, perfect voor iedere cadeau-gelegenheid: Gefeliciteerd, Zomaar, Liefs en Fijne feestdagen. Kies het kaartje dat bij jouw cadeau past en schrijf hier je persoonlijke boodschap op om een nog grotere lach op het gezicht van de gelukkige ontvanger te toveren. Nothing says ‘I love you’ like new shoes.

Heb je een cadeaubon gekregen? Check dan je saldo of lees meer over betalen met een cadeaubon onder de veelgestelde vragen.

Bekijk alle cadeaubonnen