Omoda Bergen op Zoom

In het hartje van de sfeervolle winkelstad Bergen op Zoom vind je één van onze Omoda-winkels, waarvan de deuren altijd voor je openstaan. Bergen op Zoom is een typisch Brabantse stad, vlakbij de grens tussen Brabant en Zeeland. In 2007 ontving Bergen op Zoom de prijs voor de beste binnenstad dan ook niet voor niets; het is een ideale stad om te wandelen, winkelen, een terrasje te pakken of uit eten te gaan.

Bergen op Zoom
In Omoda Bergen op Zoom vind je ieder seizoen een ruim assortiment schoenen voor het hele gezin. Ook voor accessoires zoals riemen, tassen en portemonnees kunt je bij ons terecht. Ons gezellige verkoopteam staat altijd voor je klaar om een passend advies te geven. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Omoda Bergen op Zoom is prachtig ingericht

Gezellig winkelen in een mooie schoenenzaak? Dat doe je bij Omoda Bergen op Zoom. Je vindt ons in hartje binnenstad aan de St. Josephstraat 29. De winkel van Omoda is zeker geen doorsnee filiaal. Wij kozen voor een inrichting om trots op te zijn. Geniet van ons interieurdesign met glanzende stenen vloer en stijlvolle rekken langs de wand. Bij Omoda Bergen op Zoom gaan ruimte en gezelligheid hand in hand. We voeren een zeer ruim assortiment en je kunt altijd terugvallen op ons enthousiaste verkoopteam.

Vriendelijke medewerkers bij Omoda Bergen op Zoom

Want dat is het voordeel van een stenen winkel. Vriendelijke medewerkers staan je desgewenst met raad en daad terzijde. Jij past de schoenen en zij geven advies. Tenminste, als je hier prijs op stelt. De Omoda Schoenenwinkel is zeer ruim. Het hele gezin kan hierdoor profiteren van ons assortiment. Schoenen voor dames en heren zijn er in overvloed, net als modellen voor meisjes en jongens.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies