Moment by Moment accessoires

Moment by Moment accessoires

Met veel aandacht worden de accessoires van het Amsterdamse merk Moment by Moment gemaakt. Kwaliteit en uitstraling zijn daarom zekerheden die niet ontbreken. Je vindt bij ons een ruim aanbod, waardoor je zelf deze voordelen kunt ervaren.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Moment by Moment accessoires

Hier in de online shop van Omoda vind je veel verschillende soorten accessoires, maar er is één soort die niet alleen mooi, maar ook handig is. Dat is een prachtige sjaal van Moment by Moment. Zo'n mooie accessoire kan een outfit helemaal afmaken. In bepaalde seizoenen is het zelfs een onmisbaar item, maar de ontwerpen van Moment by Moment zijn zelfs het hele jaar door geschikt om je outfit mee te stylen.

Of je nou van donkere houd of van felle en gekke kleuren of dierenprint, in de Omoda shop vind je accessoires van Moment by Moment in uiteenlopende kleuren. De collectie van Moment by Moment accessoires bevat mooie en grote items. Je hebt volop keuze, vanwege het grote aantal verschillende kleuren en printen.

Deze mooie collectie van Moment by Moment is verkrijgbaar in de online shop van Omoda en vanaf EUR 50,- is de verzending van jouw bestelling gratis. Des te meer reden om wat van deze prachtige accessoires te bestellen om helemaal hip voor de dag te komen.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies