Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Kies zelf je bezorgmoment
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Kies zelf je bezorgmoment

Kies uit meerdere bezorgopties en -momenten. Dan weet je zeker dat je thuis bent.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Mim-Pi

Het Nederlandse modelabel Mim-Pi maakt ieder seizoen een collectie met vrolijke, actieve en energieke meisjes in het achterhoofd. Alles van dit merk zorgt ervoor dat de kinderen makkelijk kunnen bewegen. Vrolijke, felle kleuren, stralende steentjes en mooie borduursels geven alle producten en modellen hun kenmerkende uitstraling.

Mim-PI

Origineel & Uberhip: De collectie van Mim-Pi

Mim-Pi is een Nederlands modelabel voor meisjes. Het wil geluk en blijdschap verspreiden door het gebruik van felle, opvallende kleuren. Oprichtster en ontwerpster Eleonora Nieuwenhuizen reisde drie maanden lang door Zuidoost-Azië en ging daar op zoek naar lokale markten en winkeltjes. Ze ontdekte prachtige sieraden en mode en raakte geïnspireerd. Terug in Nederland verkocht ze de 6.000 paar oorbellen die ze had meegenomen met winst. Hierdoor kon ze weer op reis, maar dit keer om lokale fabrieken en producenten te leren kennen. Met de contacten en kennis die ze toen opdeed was het merk Mim-Pi ('droom' in het Indonesisch) geboren.

Het doel van Mim-Pi is om altijd innovatieve, lieve, hippe en betaalbare meisjesmode af te leveren. Leonora kijkt graag in magazines of online voor inspiratie en verzamelt als een raaf alles wat ze interessant vind. Haar motto is: je ogen moeten reizen. Dat geldt niet alleen in de letterlijke zin des woords, maar ook: soms moet je van perspectief wisselen om alles in eens anders te zien.

Mim-Pi gelooft erin dat het belangrijk is dat het geluk dat Mim-Pi verspreidt aan de klanten ook aan de leveranciers wordt gebracht. Elke collectie Mim-Pi schoenen wordt dus gemaakt door volwassenen die een eerlijke prijs krijgen voor hun werk.