Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Tommy Hilfiger dames

Sportief kan ook heel goed vrouwelijk en elegant zijn. Dat bewijst het Amerikaanse label Tommy Hilfiger. Voor dames heeft hij een mooie gevarieerde collectie gemaakt. Als je nu nieuwsgierig bent geworden, kijk dan snel in onze online shop!
Dames

Filters

Toon meer filters

Ontdek de must-haves van Tommy Hilfiger voor dames

Tommy Hilfiger is een merk dat dames veel te bieden heeft. De gehele collectie is namelijk van uitstekende kwaliteit, waardoor ze hier iedere dag weer met vertrouwen gebruik van kunnen maken. Daarnaast wordt ieder ontwerp gekenmerkt door een bijzondere stijl. Alle artikelen van Tommy Hilfiger zijn dan ook een modieuze toevoeging aan de outfits van veel dames. Tommy Hilfiger geeft dames al sinds 1985 de kans om comfort te combineren met een mooi design.

De mooiste Tommy Hilfiger items voor dames

Tegenwoordig wordt deze bijzondere combinatie nog steeds omarmt in de collectie van het merk. Ieder model heeft namelijk een mooi ontwerp, maar is daarnaast ook praktisch en van goede kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogwaardige Tommy Hilfiger damesschoenen of damestassen. Stuk voor stuk worden deze met veel oog voor detail ontworpen. Hoewel er veel met de uitstraling gevarieerd wordt, zal de typerende Amerikaanse stijl waar het merk bekend om staat nooit weggelaten worden.

Unieke kwaliteit

Naast het design wordt er ook genoeg aandacht besteed aan de degelijkheid. Er wordt namelijk gekozen voor vakkundige productietechnieken en bewerkingsmethoden die ervoor zorgen dat ieder model van goede kwaliteit is. Ook wordt er enkel gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor alle producten er lang mooi uit blijven zien. Op deze manier weten dames overal ter wereld dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Tommy Hilfiger. Shop snel je nieuwe favoriete schoenen of sjaal en vergeet ook niet eens bij onze Tommy Hilfiger sale te kijken. Alvast veel shopplezier!