omhoog

Nubikk dames

Het kan niet verbazen dat Nubikk over de gehele wereld dames aanspreekt. Dit merk lanceert steeds grootse producten voor jou. Met klasse en een ongekende precisie als kenmerken, weet dit modelabel elk vrouwenhart te veroveren!
null

Filters

Verrassend trendy: Nubikk

Over Nubikk

Nubikk werd opgericht in 2012 en ontwikkelt een eigentijdse schoenencollectie voor dames met smaak en gevoel voor mode. Het leuke aan dit merk is, dat het van Nederlandse bodem is. Vanuit het Brabantse Waalwijk worden de schoenen ontworpen en geproduceerd. De trendy collectie voor dames is zeer geliefd bij modeliefhebsters van verschillende leeftijden. Nubikk heeft een breed scala aan maten, breedtes en stijlen. Of je nu op zoek bent naar damesschoenen voor je werk, een feestje, een vakantie of een andere gelegenheid, de collectie van Nubikk van dames is zo ruim opgezet, dat je altijd kunt slagen. Nubikk werkt met de nieuwste technologieën en innovaties in haar fabriek, zodat de producten van dit merk goed tot zijn recht komen. De flexibiliteit en het comfort van de items voor dames, is zeer goed te noemen.

Mooie, tijdloze en gemaks schoenen

Nubikk vindt het belangrijk dat haar doelgroep kan genieten van haar producten op een ontspannen wijze. De schoen moet niet alleen mooi zijn en tijdloos, maar bovendien ook gemak bieden, zodat je 's avonds zonder gevoelige voeten naar bed kunt gaan. Er kan gekozen worden uit diverse maten en gevarieerd aanbod van modellen. Er zijn zowel exemplaren voor werk als voor vrije tijd. De modellen zijn altijd vervaardigd van authentieke materialen, zodat alles wat uit de schoenenmakerij van Nubikk komt een hoge kwaliteit heeft. Laat je eens verrassen door het prachtige schoeisel van Nubikk.