omhoog

Van Bommel sale

Van Bommel heeft een prachtige collectie voor hem en haar. Luxueuze materialen zijn slim gecombineerd met hip design. Veel kleur, maar ook  klassiek leer en gebruik van metallics. Kies er ook een bijpassende riem bij, in de sale kan dat!
null

Filters

Toon meer filters

De designs van Van Bommel nu in de sale

Van Bommel is een oer-Hollands merk dat is ontstaan uit een eeuwenlange traditie van schoenmaakkunst. En jij kunt dankzij deze sale de degelijke kwaliteit van dit wereldbekende merk nu tegen een verlaagd tarief aan je collectie toevoegen. Check dus snel de collectie van Van Bommel in de sale en laat je verrassen door het aanbod in de outlet. De merkgeschiedenis van het merk gaat terug tot in de middeleeuwen. Je kan dan ook wel zeggen dat dit merk een bijzonder lange traditie heeft als het gaat om het maken van schoenen. Dat betekent dat je met Van Bommel vakmanschap en design van de bovenste plank in huis haalt.

Van Bommel shoppen met korting

De designs van het merk zijn klassiek en wereldberoemd. De stijlvolle designs haalden zelfs een prestigieuze Italiaanse onderscheiding binnen, zoals de 'Oscar Alta Moda', wat voor een Nederlands merk verre van vanzelfsprekend is. Het zegt veel over de stijl, klasse en het ambacht van Van Bommel, waarmee deze schoenen worden gemaakt. Daarom moet je zeker de sale-collectie van Van Bommel eens checken, want je vindt er de zorgvuldig vormgegeven designs van Van Bommel tegen verlaagde prijzen. Dat is niet alleen interessant voor je stijl, maar ook voor je portemonnee. Shop jouw nieuwe droomschoenen veilig en snel online. Verzending is gratis bij bestellingen vanaf EUR 50,- en ook voor het retourneren betaal je niet.