Celtics sale

Celtics sale

Op zoek naar sportschoenen van hoge kwaliteit? Het Nederlandse schoenenmerk Celtics maakt ze voor je. Behalve voor het sporten zijn ze ook fijn om casual te dragen. Kijk snel of er voordeeltjes zijn bij onze sale!

We hebben op dit moment geen Celtics sale.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Het beste van Celtics vind je in de sale

Wie Celtics zegt, heeft het over een familiebedrijf met een schoenverslaving. De mooiste modellen scoor je nu in de sale!

Het merk Celtics werd in 1987 opgericht door Albert Zandbergen. Als schoenmakerszoon leerde Zandbergen al snel ook zelf de kneepjes van het vak. Net als zijn vader legde hij zich toe op handgemaakt schoeisel. Vanaf 1987 combineert hij zijn vakkennis met sportieve mode. Celtics is het resultaat, een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar familiemerk. Twee decennia later staat het label voor kwaliteit en de perfecte pasvorm.

Ga eens een dagje shoppen en je zult genoeg voordelige schoenenreuzen vinden. Goedkoop schoeisel ziet er vaak aanlokkelijk uit, maar de kwaliteit stelt meestal teleur. Tja, winst moet natuurlijk ergens vandaan komen! Celtics is in dat opzicht een prachtig alternatief. Met dit merk ben je verzekerd van dezelfde kwaliteit als duurdere merken, maar dan wel tegen aantrekkelijke sale prijzen.

Geen wonder dus, dat zoveel Nederlanders weglopen met Celtics! Het concept van dit merk heeft zijn succes al ruimschoots bewezen. Eigen ontwerpen, gemaakt van de beste materialen en toch leverbaar tegen sale prijzen. De zolen zijn gemaakt van comfortabele flexibele materialen en getest voor dagelijks gebruik. De speciaal ontwikkelde Nederlandse leest zorgt voor een perfecte pasvorm. En wist je dat dit merk lid is van de BSCI organisatie? Deze organisatie bestrijdt kinderarbeid en zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden en een schoon milieu. Celtics is dus niet alleen een voordelige, maar ook een duurzame keus!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies