How to wear: slippers en slides

How to wear: slippers en slides
Slippers en slides zijn de ultieme zomerse must-haves die dit seizoen niet in jouw schoenkast mogen ontbreken. Hoe je ze draagt? Wij geven je een goede dosis inspiratie.

Slippers en loafer slides zijn echte must-haves deze zomer. Ze zijn super stylish en je stapt er ook nog eens gemakkelijk in. Dit seizoen zijn slippers en loafer slides er in veel varianten. Van basic badslipper tot loafer slide met tapestry print. Hoe je ze combineert? Wij geven je inspiratie.

PLATFORM SLIPPER

Een platform slipper combineer je met een zwarte maxi jurk en een gestreept shirt. Hippe zonnebril en oversized zwart horloge erbij en je casual chic look is compleet.

BIRKENSTOCK

De Birkenstock slipper blijft. Combineer hem met een rechte broek met zijstreep en logo shirt. Maak je outfit af met een designer bag, hippe zonnebril en gouden minimalistische sieraden.

loafer Slide

Met de loafer slide heb je meteen twee trends in één te pakken. Deze schoen is namelijk een combinatie van een muilltje en loafer. Super cool om te dragen onder een slipdress en wit shirt, de on-trend combinatie van dit seizoen.

favourites: 

 

Shop: 

SLIPPERS    LOAFERS