Floris van Bommel mode accessoires

Floris van Bommel mode accessoires

Wanneer je jouw fashionable look stijlvol wilt completeren, dan moet je beslist de nieuwste collectie Floris van Bommel accessoires gaan zien. Bij Omoda vind je elegante extra’s van deze modetopper met een unieke styling en trendy kleuren!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Handmade accessoires by Floris van Bommel

Floris van Bommel heeft een geschiedenis die zelfs terug gaat tot het jaar 1734. Een familiebedrijf dat het stokje al weer doorgeeft aan de negende generatie. De grote liefde begon met handgemaakte accessoires waarin de liefde voor het vakmanschap duidelijk teruggevonden wordt. Toch zijn belangrijke onderdelen van het oude proces nooit verloren gegaan en dat zien we terug in de accessoires van deze ontwerper.

De handgemaakte producten zijn door de tijd heen deels vervangen. Toch blijven belangrijke handelingen altijd behouden bij de accessoires die door Floris van Bommel wordt gemaakt. Waar andere ontwerpers nog gek opkijken van deze toepassing vinden de ontwerpers van het merk heel normaal. Hierdoor bieden ze onder andere voor de heren stijlvolle fashion items die niet mogen ontbreken in de garderobe. Een mooi voorbeeld daarvan komt al snel tot leven wanneer we kijken naar de riemen in de collectie Floris van Bommel. Met grote zorg wordt bij ieder exemplaar gekeken naar de juiste materialen zodat dit uitmond in verbluffende resultaten. Over het algemeen wordt gebruik gemaakt van neutrale kleuren die eenvoudig bij vrijwel iedere outfit te dragen is.

Hoge kwaliteit accessoires gaan lang mee en zorgen daardoor voor veel plezier. Om jouw collectie optimaal aan te vullen mogen de veters van Floris van Bommel niet missen. De varianten die dit merk biedt bezitten daarom over een neutraal design. Kijk dus voor al deze leuke accessoires in het assortiment dat Floris van Bommel bied.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies