Vandaag besteld, maandag in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis*

Gelijk na het weekend nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er maandag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Floris van Bommel nette schoenen

Floris van Bommel is een echt Nederlands merk, waarmee je gezien mag worden. De hippe stijl in combinatie met pure vakmanschap maakt dit label bij uitstek geschikt voor de aanschaf van nette schoenen. Ontdek ze snel in ons assortiment!
Schoenen

Floris van Bommel nette schoenen: business meets pleasure

De geklede schoenen van Floris van Bommel hebben drie kenmerken: kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat is namelijk de ijzersterke formule die al sinds 1734 wordt gehanteerd door deze officiële Hofleverancier van nette schoenen. Je kunt er dus op vertrouwen dat hun handgemaakte geklede schoenen in alle opzichten uitzonderlijk zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een optimaal draagcomfort en een hoogwaardig materiaalgebruik.

Klassevolle, nette schoenen van hoge kwaliteit, dat is waar Floris van Bommel voor staat

Het is al voor generaties heren een genot om op de geklede schoenen van Floris van Bommel te lopen. De afwerking is niet enkel vanaf een afstandje erg fraai, maar blijkt ook in close-up superieur te zijn. Daarmee bewijst dit Bredase modemerk dat je echt niet ver weg hoeft om topmode te vinden. En het leuke is dat alle nette schoenen van Floris van Bommel ook nog eens toonbeelden van high fashion zijn. Dacht je dat een formele outfit saai moet zijn? Think again! Deze nette schoenen tonen aan dat het ook anders kan. Business en pleasure komen naadloos samen, zodat je ook in een zakelijke omgeving kunt genieten in stijl. Omgekeerd kun je bovendien een heerlijk classy look showen bij meer casual gelegenheden. Zolang je echt stijlvol gekleed gaat kun je immers nooit overdressed zijn. Klinkt dat als iets voor jou? Bij Omoda hebben we altijd een breed assortiment geklede schoenen van Floris van Bommel voor je klaarstaan. Kijk dus niet verder als je wilt kiezen voor kwaliteit!