Unisa: de Spaanse schone onder de schoenen

Unisa: de Spaanse schone onder de schoenen
Viva España, want zonder dit mooie land was er geen Unisa. Niet alleen onder de Spaanse, maar ook onder de Hollandse zon pronk je met deze Spaanse schoonheden.

Spanje heeft niet alleen veel zon en een overheerlijke keuken, Spanje heeft ook Unisa. Net als ieder seizoen komen ook nu weer dozenvol knappe señoritas vanuit het zonnige zuiden naar ons koude kikkerlandje. Pumps, sandalen, laarsjes en tassen, wij zijn maar wat trots op de nieuwe collectie van Unisa. En hopelijk brengen ze ook wat warme zonnestralen mee.

Zapatos

Waar wij het hebben over schoenen, spreken de Spanjaarden van zapatos. Klinkt meteen lekker mediterraans en dat past weer perfect bij die heerlijke zomerse schoenen van Unisa. Ik hoor je denken: wat maakt Unisa dan zo speciaal? Hoe hoog de hak ook is, en ik spreek uit ervaring, schoenen van Unisa zitten altijd goed. En niet alleen dat, want ook stijlvol, vrouwelijk, kwaliteit en pittig zijn woorden die perfect passen bij dit merk. Nog geen paar in je kast staan? Dan is Unisa zeker het proberen waard.

FiËsta

Een feestje te vieren? Dan is Unisa jouw perfecte match. Een basic pump in zwart, beige of taupe is altijd goed. Maar stap ook eens uit je comfortzone en ga voor een knalkleur, sandaal met franjes of opvallende zool. Complimentjes gegarandeerd! De tassen van Unisa zijn minstens net zo mooi als de schoenen en maken je party-outfit helemaal af. En over party gesproken, met de vrouwelijke sandalen van Unisa dans je de Flamenco met gemak.

Nu alleen nog even wachten op de zon, Unisa’s aan en gaan. Ik ben benieuwd of jij net zo’n grote fan wordt als ik. Viva Unisa! 

Shop:

UNISA