Shoestories - Anna Nooshin met Claartje Rose

Shoestories - Anna Nooshin met Claartje Rose
Ontdek de stijl van Claartje Rose.

Powervrouw Claire Rose Cliteur

Claire Rose Cliteur, beter bekend als Claartje Rose. Deze It-girl is niet meer weg te denken in de Instagram wereld. Haar 317.000 volgers worden elke dag weer geïnspireerd door Claartje haar lievelings outfits. Claartje Rose of Claire, hoe zit dat nu? Het is eigenlijk erg simpel. Claire is haar voornaam en Rose is haar tweede naam. Al snel kreeg ze van haar vader de bijnaam Claartje. Haar goede vrienden en familie namen dit over. 

Haar eigen kledingstijl

Haar kledingstijl valt niet in één woord te omschrijven. Van een lief jurkje met schattige instappers tot aan een oversized trui met een paar stoere sneakers. Elke keer weer weet ze ons te inspireren met verrassende outfits. Mix en matchen van verschillende type kleding is veel te zien op haar toffe Instagram. Met een verse dosis creativiteit match ze iedere dag haar schoenen en kleding op een eigenwijze manier. Een stoere biker boot met een lief jurkje? Geen probleem. Een sneaker met een mooie blouse is ook één van haar favoriete looks.

Favoriete stappers

Sneakers, sneakers en nog meer sneakers. Dat Claartje Rose een echt sneakermeisje is, is een feit.  Niet ieder platte schoen beland in Claire haar schoenenkast. “Ze moeten gewoon perfect zijn en absoluut niet vies”. Schoenen zijn alles voor haar. Ze heeft dan ook liever een kast vol schoenen, dan een overvolle kledingkast. “Je schoenen vormen de look.” Een lieve loafer mag ook zeker niet in de schoenenkast ontbreken. Het liefst een paar in een toffe kleur. Trend alert: loafers in metallic kleuren zijn dit voorjaar ook een echte musthave. Bekijk hier de video met Claartje Rose en anna nooshin:

[Claartje Rose]
Video Claartje Rose

Shop de schoenen hier: 

Bekijk OOK:

Biker boots Sneakers