Comfortabele pumps

Comfortabele pumps
Vanaf nu hoef je niet meer met je hakken over de sloot. Met deze comfortabele pumps én tips kan je de wereld aan.

Koop de juiste maat 

Koop nooit te kleine of te grote pumps. Wil je een suède pump aanschaffen? Let er op dat het suède strak om je voet aansluit. Suède loopt namelijk meer uit dan gewoon leer. Ook is het moment van de dag dat je pumps gaat kopen erg belangrijk. Probeer nooit pumps te kopen op een warme dag of als je al veel hebt gelopen. Je voeten staan dan op standje 'behoorlijk opgezwollen' en je pumps zullen de volgende ochtend te groot voor je zijn.

Blokhak

Ga voor een pump met een blokhak. De blokhak geeft meer steun aan je voet. Als je op stiletto hakken loopt, past je voet zich aan bij iedere stap. Hierdoor voel je eerder pijn aan je voeten. Blokhakken zijn helemaal hip en supervrouwelijk dit seizoen. 

Plateauzool 

De ultieme tip: ga voor een pump met een platform. Het handige van een platform pump is dat de hoogte van het plateau van de totale hakhoogte kan worden afgehaald. Zo lijkt het alsof je op hele hoge hakken staat, maar jij staat vrouwelijk en stevig in je pumps.

Extra inlegzool 

Heb je last van een branderig gevoel onder de bal van je voet? Gebruik dan een extra inlegzooltje. De voorvoetzool verlicht de druk en zorgt ervoor dat je nog langer kunt dansen op je mooie pumps. 

Tennisbal 

Natuurlijk helpt een voetmassage om je voeten te laten ontspannen. Hoe je dit doet? Met een tennisbal. Plaats de tennisbal onder de holte van je voet. Beweeg je voet langzaam over de tennisbal en je voet wordt gemasseerd. Zo kan je nog langer genieten van je trendy pumps.

Merken

Op zoek naar comfortabele pumps? Gabor en Paul Green staan bekend om hun comfortabele pumps. Het is voor ieder persoon verschillend hoe een pump zit en aanvoelt. Probeer ook eens merken als Unisa en Peter Kaiser. 

SHOP NU: 

DAMESSCHOENEN    PUMPS