3x Gabor essentials

3x Gabor essentials
Dé highlights van de Gabor collectie voor jou op een rij.

In een zee vol schoenen nemen we graag een duik in de collectie van Gabor. Het is een sterk, stabiel en comfortabel merk wat zijn sporen in de schoenenwereld al jaren geleden heeft verdiend. Dat het merk een interessante ontwikkeling doormaakt lees je hier en zie je duidelijk terug in de huidige collectie: hippe modellen met de kwaliteit die je van Gabor gewend bent, maar dan in een heerlijk trendy jasje. Dit zijn de essentials van de collectie.

1. Wonderlijk wit 

De zomer vraagt om witte schoenen. Het is bij uitstek dé kleur - voor zover je het een kleur mag noemen - waar je naar verlangt na een lange donkere winter vol zwarte boots. Het is dan ook vaak een witte sneaker wat je als eerst aanschaft wanneer de grijze wolken vervangen worden door een stralend blauwe lucht. Ga je voor spierwit van de veters tot aan de zool of kies je voor rieten of zilveren details erbij? De collectie van Gabor is zo breed, je vindt witte schoenen in allerlei soorten en maten. En met deze tips houd je ze ook echt wit.

Witte Gabor slide, sneaker en sandaal.

 

2. Het zwart van de zomer: blauw

Blauw is het zwart van de zomer, oftewel de kleur waar je niet omheen kunt en werkelijk met álles kunt combineren. Denim is vrijwel ieders favoriet en laat dat nu net een gouden - of eigenlijk blauwe - match zijn met deze fijne kleur. Draag blauwe Gabor schoenen klassiek met een matchende blauwe outfit of met een verrassende (trend)kleur als geel of rood voor een verbluffend wauw-effect. Eigenlijk is geen enkele kleur te gek voor blauw. Zelfs zwart kan tegenwoordig.

Gabor essentials in trendkleur blauw met geel.

 

3. Eye(candy)catchers

De snoepjes van de collectie zijn toch echt wel de eyecatchers. Deze uitbundige stappers hebben de bescheiden modellen die je van Gabor gewend bent, maar dan met glimmend of kleurrijk jasje. Ook zie je de floralprint vaak terug in een luxe uitvoering vol pailletjes en geweven patronen. Het zijn de perfecte schoenen om je basic items uit je kast mee op te fleuren.

Fleur je outfit op met eyecatchers.

 

Bekijk de hele Gabor collectie