Portemonnees voor heren

Pas op dat je niet teveel betaalt met onze portemonnees voor heren. De hippe en stoere modellen uit onze online shop maken dat jij altijd wel je portemonnee wil trekken. Ben je tegen die verleiding bestand? Kies dan snel je favoriet!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Heren portemonnees: fashion en functionaliteit in één

Heren en hun portemonnees: het is een match made in heaven. De portemonnee is misschien wel het belangrijkste accessoire dat je als man kunt hebben. Niet alleen zijn ze zeer functioneel, maar portemonnees zijn vooral ook uitstekende items om je gevoel voor stijl mee te uiten.

Van moderne portemonnees wordt steeds meer verwacht. Vroeger was het voldoende als de portemonnee wat briefgeld en een paar muntjes kon bevatten. Tegenwoordig moet er ook nog een hele batterij pasjes en kaartjes, sleutels en foto’s in passen. Als het even kan zelfs volledige paspoorten. Maar tegelijkertijd is het de bedoeling dat portemonnees dunner zijn dan ooit.

Dat komt ook omdat portemonnees steeds meer echt mode-items zijn voor heren. Ze komen dan wel niet heel vaak uit de broekzak, maar juist daarom is de portemonnee voor heren dé kans om te shinen. Want wat is nu een duidelijker teken van de verzorgdheid en het raffinement van jouw outfit als zelfs je portemonnee tiptop in orde is? Niets spreekt meer voor jouw fashion sense dan het feit dat je echt aan alles gedacht hebt.

Bij Omoda vind je daarom standaard een brede selectie portemonnees voor heren. Ons assortiment heeft ze van groot en stoer tot klein en fijn. We hebben lekker veel keuze, zodat je lekker persoonlijk kunt doen met je portemonnee. Have fun met het shoppen naar portemonnees bij Omoda!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies