omhoog

Gabor dames

Voor stijlvolle dames die weten wat ze willen is er Gabor. Een Duits merk van wereldklasse. Stijlvolle ontwerpen, soepele materialen en kwaliteit met een hoofdletter K vinden elkaar. Nog niet overtuigd? Ontdek dan snel onze collectie!
Dames

Filters

Toon meer filters

Gabor dames assortiment: unieke collectie

Gabor kwaliteit en hip

Eigentijdse dames met een goed ontwikkelt modegevoel, zullen de schoenmode van het merk Gabor beslist weten te waarderen. Je hebt met het fantastische Duitse merk Gabor dan ook een echte topper binnen de schoenenbranche in handen die trendy dames weet te inspireren tot de keuze voor kwaliteit in combinatie met hippe looks. Vanaf de oprichting in 1949 door Bernard en Joachim Gabor, brengt het merk al ruim 65 jaar consequent stijlvolle schoenen voor dames uit waarin wordt vastgehouden aan zeer goede designs die vervaardigd zijn met de meest moderne stevige materialen. Dames die houden van een echte krachtige finishing touch in hun outfit, weten dat ze bij Gabor kunnen vertrouwen op het beste van het beste wanneer het om degelijk en modieus schoeisel gaat!

Gabor is er voor elk moment

Dames van vandaag zullen de collectie van Gabor omarmen als welkome aanvulling op hun garderobe. Schoenen en laarzen zijn voor veel dames een belangrijk punt binnen hun outfit, en wat dat betreft komt Gabor tegemoet aan alle eisen die kritische liefhebbers zoals jij stellen aan uitstraling en duurzame kwaliteiten. Het gebruik van onder meer de beste leersoorten en stevige maar buigzame rubber zolen, draagt bij aan het totale comfort dat bij ieder model uit het assortiment van Gabor voor dames nog eens extra bekrachtigd wordt door de uitstekende pasvormen!