Kies zelf je bezorgmoment
Gratis verzending* en retour
21 winkels in Nederland
Meer dan 8000 schoenen
Inklappen
Kies zelf je bezorgmoment

Kies uit meerdere bezorgopties en -momenten. Dan weet je zeker dat je thuis bent.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

21 winkels in Nederland

Die ene schoen liever eerst in het echt zien en passen? Kom langs in één van onze winkels!

Meer dan 8000 schoenen

Ontdek ons grote assortiment met meer dan 250 topmerken

Fred de la Bretonière dames

De prijswinnaar Fred de la Bretonière ontwerpt al sinds de jaren '70 de uniekste mode items voor dames. Belangrijk in zijn werk is de casual en eigenwijze look, typisch Amsterdams. Dat zie je terug in zijn kunstzinnige ontwerpen.
Dames

Filters

Toon meer filters

Dé ontwerper voor oer-Hollandse dames: Fred de la Bretonière

Al sinds de '70 jaren is deze Amsterdammer bezig om menig vrouwenhart te betoveren met zijn unieke gevoel voor mode en zijn passie voor leer. Zijn gedetailleerde ontwerpen bereiken al sinds het begin van zijn carrière het grote publiek via een groot warenhuis. De items voor dames van Fred de la Bretonière zijn dusdanig ontworpen dat ze mooier en karakteristieker worden, naarmate de tijd verstrijkt. Fred de la Bretonière won diverse prijzen en awards voor zijn vakmanschap. Zoiets bijzonders mag niet ontbreken in je garderobe.

Shop Fred de la Bretonière bij Omoda

In eerste instantie richtte Fred de la Bretonière zich op de dames en wel op schoenen en tassen. Enige tijd later kwamen daar de accessoires bij. Hoewel Fred de la Bretonière wat gespeeld heeft met verschillende stijlen, blijven het rauwe randje, de dierenprints en andere unieke details de handtekening van Fred de la Bretonière. Dames, een item van deze bijzondere man maakt je casual outfit compleet. Je straalt een stukje stoerheid uit. Met de mode van het merk maak je je identiteit af. Vrouwelijk schoon zit van binnen en dat wordt zichtbaar in de mode die je draagt. Daarom huist in de leren items van deze ontwerpers na verloop van tijd jouw ziel. Hoe langer je de items draagt, hoe bezielder ze worden. Een item van dit iconische merk kan dus niet ontbreken in jouw garderobe. Kijk eens bij ons ruime assortiment en vergeet onze Fred de la Bretonière sale niet. Veel shopplezier!