Trouw aan Gabor Rubriek: Tips

Gabor sandaal

Tussen Gabor en Omoda is het al meer dan 50 jaar dik aan en het ziet ernaar uit dat de verkering nog lang niet overgaat. 

BEKIJK THE BEST OF GABOR

GABOR EN OMODA
Gabor en Omoda werken al meer dan 50 jaar samen. Gabor is net als Omoda een familiebedrijf wat in 1949 is opgericht door de oom en de vader van de huidige directeur Achim Gabor. Toen in de jaren ’60 de schoenfabriek verhuisde naar Rosenheim en Achim zijn studie af had gerond, trad hij in de voetsporen van zijn vader en kwam hij aan het roer van het bedrijf. Gabor werd alleen maar groter en groter.

Gabor sandalen

de succesformule 
Het leveren van een goede pasvorm en kwaliteit blijkt de succesformule achter Gabor te zijn. Door continue een hoge kwaliteit af te leveren, wat gepaard gaat met een perfecte pasvorm, ontstaat er een vertrouwensband tussen Gabor en de klant. Het behouden van die band is de drijfveer van het bedrijf. Zoals Achim Gabor zelf zegt: “Klanten moeten weten wat wij als merk bieden. Altijd en overal. We gaan nooit extreem uit ons dak, maar gaan wel met de tijd mee. De afgelopen jaren hebben we veel geïnnoveerd en is de collectie wat frisser en jonger geworden. We willen dat vrouwen zich goed en stijlvol voelen in onze schoenen.”

Gabor sneaker

de nieuwe collectie 
De nieuwe collectie van Gabor bestaat vooral uit natuurlijke materialen, zoals kurk, hout en touw. Naast de hippe sandalen met hak en soepel suède zie je dit seizoen ook veel sneakers met trendy plateauzolen terug. Nude tinten en pastelkleuren voeren de boventoon, maar ook metallic is populair. Ben jij op zoek naar comfortabele pumps, dan ben je bij Gabor aan het juiste adres. Word jij smoor op de nette suède pumps of ga je voor stoer met de kurklook of houten hak. Wij hebben je alvast gewaarschuwd. Bekijk de nieuwe collectie van Gabor op eigen risico. Het kan namelijk erg gevaarlijk worden voor je portemonnee. 

shop de look:

 

 

Shop:

 

Gabor nieuwe collectie

 

shop de schoenen uit de video:

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies