Sendra Riemen

Sendra Riemen

Sendra is een Spaanse fabrikant die vanuit de eeuwenoude traditie van Spaans leerbewerken topkwaliteit riemen en schoenen maakt. Hun inspiratiebron is onder meer het Wilde Westen en dat zie je enerzijds terug in de robuuste ontwerpen en het stoere uiterlijk, maar ook in mooie details zoals reliëfprints en rhinestones. Van Sendra riemen heb je jarenlang plezier.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Sendra bouwt een Spaanse traditie uit

Spanje heeft al eeuwen een goede naam als het gaat om kwalitatief goed leer en vakkundige leerbewerking. Toen Sendra ongeveer een eeuw geleden werd opgericht, lag de basis van hun aanbod en latere succes duidelijk voor ogen: ambachtelijke leerbewerking volgens de beste tradities. Wat je krijgt, of je nou schoenen of riemen van dit merk koopt, is puur handwerk. Met trots zeggen ze dat het maken van een goede schoen of laars ongeveer 250 stappen nodig heeft. Deze focus op kwaliteit en handwerk houden ze vol tot op de dag van vandaag. Als hun voornaamste inspiratiebron noemen ze het Wilde Westen van de Verenigde Staten van Amerika.

Sendra Riemen, elegante stoerheid

Wie de riemen van dit merk in zijn handen houdt, ziet en voelt het meteen. Je voelt de kwaliteit van het leer in zijn stevigheid, zijn dikte, maar ook zeker in de soepelheid. Je ziet de structuur van het leer en je zult wellicht zien dat het dubbele stiksel kwaliteit en zekerheid uitstraalt. Als je op zoek bent naar riemen die jarenlang meegaan en er ook na lange tijd goed uit blijven zien en hun vorm behouden, dan heb je met Sendra een hele goede keuze gemaakt. De gespen hebben een robuuste en stoere uitstraling en je hebt de keuze uit veel leerkleuren, lengte- en breedtematen.

 

Sendra riemen voor alle gelegenheden

Je kunt kiezen voor een riem met een zo neutraal mogelijk uiterlijk en een zo basaal mogelijke leerkleur. Je zult altijd het logo zien en gaan herkennen als teken voor goede kwaliteit. Voor een pantalon draag je het beste een dunne riem, maar bij jeans past de Western look van een brede riem met grote gesp. Dan heb je nog de keuze uit versieringen als metalen applicaties met of zonder rhinestones. Kies je voor Sendra riemen met deze versieringen, dan is je Western look pas echt compleet.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies