Merel by Frederiek clutches

Merel by Frederiek clutches

Met de clutches van Merel by Frederiek doe je niet alleen jezelf een plezier. Koop je een item van dit merk, dan gaat er 5% van de opbrengst naar uitjes voor gehandicapte kinderen. Bijzonder hartverwarmende collectie dus, en nog mooi ook!

We hebben op dit moment geen Merel by Frederiek clutches.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Handig en stijlvol; de clutches van Merel by Frederiek

Het Nederlandse label Merel by Frederiek werd in 2010 gestart door Frederiek Waninge en groeide al snel uit tot een gerenommeerd merk. Dat is niet verwonderlijk want de clutches van Merel by Frederiek zijn innovatief, stijlvol, elegant en een lust voor het oog! De clutches zijn niet alleen super handig en compact, maar ook nog eens bijzonder stijlvol. Met een uitgekiend oog voor detail en een goed gevoel voor mode en mooie materialen slaagt Merel by Frederiek erin om een inspirerende collectie voor dames op te bouwen, die elk seizoen wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Dames die dol zijn op clutches zullen van Merel by Frederiek dan ook zeker blij gaan worden. De functionele ontwerpen zorgen ervoor dat je al je spullen op compacte wijze bijeen kunt houden. De bijzondere materialen die worden gebruikt dragen bij aan een authentieke en exclusieve look en feel. De elegante vormen zijn tot in detail afgewerkt en geven het geheel een sterke en zelfverzekerde uitstraling. Niet voor niets zijn deze clutches bij vele dames enorm geliefd. En ook jij kunt een van deze in het oog springende ontwerpen nu toevoegen aan jouw collectie. Check dus snel het inspirerende aanbod van Merel by Frederiek en laat je verrassen!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies