Merel by Frederiek

Merel by Frederiek

Het merk Merel by Frederiek werd opgericht door de 25-jarige Frederiek. Het is een ode aan haar meervoudig gehandicapte zusje Merel. Van alle verkopen gaat 5% naar de Merel Munt Foundation. En de collecties? Die sprankelen van levenslust!

  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Avondbezorging door PostNL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

De eigenzinnige designs van Merel by Frederiek

Frederiek Waninge begon in 2010 met haar eigen merk 'Merel by Frederiek' en oogstte al gauw waardering voor haar trendy ontwerpen. Dat hoeft niet te verbazen, ze maakt immers een grote collectie van eigenzinnige en opvallende designs van tassen en accessoires. De elegante en stijlvolle touch die zij in haar ontwerpen weet te leggen past perfect bij de zelfverzekerde vrouw van vandaag, die hecht aan identiteit en personality. Merel by Frederiek is dan ook een merk dat er is voor vrouwen van de wereld, voor de kosmopolitische zelfstandige vrouw die weet waar ze voor staat. Dat Merel by Frederiek daarmee iets heeft losgemaakt is wel duidelijk, het merk groeide uit tot een grote speler waarmee velen graag worden gezien.

Het verhaal van Merel by Frederiek gaat echter verder dan dat. Zo is het merk vernoemd naar het zusje van Frederiek, dat is geboren met een meervoudige handicap. Frederiek putte veel inspiratie uit het doorzettingsvermogen en de kracht van haar zusje - eigenschappen die ze naar buiten wil brengen in haar ontwerpen. De munt die aan elk ontwerp hangt, met daarop een afbeelding van de twee zussen, is dan ook het signatuur van het merk en het staat symbool voor de Merel Munt Foundation, een stichting waarmee Merel by Frederiek zich inzet voor kinderen en jong volwassenen met een handicap. Deze stichting ontvangt van elke aankoop van het merk een bepaald percentage en organiseert daarmee verschillende activiteiten voor mensen met een beperking. Zo koop je met een design van Merel by Frederiek niet alleen een origineel en eigenzinnig design, ook steun je gelijk een belangrijk goed doel. Dat is wel erg mooi meegenomen!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies