Happy Socks

Happy Socks jongens

Al zitten ze onder je broekspijp of in je schoenen, dan nog mag je ze met trots dragen. Dat lukt je vast met de bont gekleurde Happy Socks. Modebewuste jongens zullen de unieke prints van de trendy items van dit label graag showen.

  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Avondbezorging door PostNL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Een feestje aan je voeten: Happy Socks voor jongens

Happy Socks is zo'n merk dat zijn naam direct waar weet te maken. Want wie kijkt naar de de designs van dit merk wordt gelijk helemaal happy. De jongenssokken die dit fleurige Zweedse merk maakt zijn er in vele in het oog springende designs. Denk aan uitbundige kleuren, vrolijke patronen en originele accenten. Niet voor niets heeft dit merk sinds zijn oprichting direct een enorme schare fans opgebouwd en zijn er steeds meer jongens die helemaal vrolijk worden van Happy Socks.

Dat is niet verwonderlijk, want in de collectie van Happy Socks vind je een uitgebreid aanbod van in het oog springende sokken voor jongens. Deze ontwerpen maakt een outfit voor jongens helemaal af. Het puntje op de I, dat is wat Happy Socks is. Jongens die dol zijn op mooie ontwerpen die tegelijkertijd ook heerlijk comfortabel zitten moeten deze collectie dan ook zeker zien. Laat je inspireren door de fleurige en kleurige wereld van Happy Socks. Het veelzijdige aanbod bestaat uit zo veel unieke en originele designs dat je zeker veel mooie ideeën zal opdoen. Wie deze vrolijke designs voor jongens ziet wil gelijk op zoek naar de leukste combinaties. En gezien het aanbod zijn de mogelijkheden daarin eindeloos. Ja, van Happy Socks wordt echt iedereen vrolijk!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies