Jewellery by Sophie accessoires

Jewellery by Sophie accessoires

De unieke handgemaakte Jewellery by Sophie accessoires stralen pure passie en vakmanschap uit. De designer maakt van hoogwaardige materialen zoals verguld goud en edelstenen nikkelvrije designs die je outfit op perfecte wijze onderstrepen.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Jewellery by Sophie accessoires

Als dame kan je niet genoeg accessoires hebben. Bij Jewellery by Sophie begrijpen ze dat maar al te goed. Wanneer je de collectie bekijkt, wordt het moeilijk om je in te houden. Alle accessoires worden met de hand gemaakt, waardoor iedere musthave uniek is. Met een accessoire van Jewellery by Sophie ben je er zeker van dat je nooit iemand tegen zult komen die met precies hetzelfde accessoire rondloopt als jou.

Door vakmanschap met stijl te combineren worden accessoires ontworpen waar je hebberig van wordt. Sophie de Regt ontwerpt de accessoires van Jewellery by Sophie vanuit haar bedrijf in Amsterdam. Hierdoor geeft ze uiting aan haar grote passie voor sieraden. De jonge ontwerpster werkt hierbij enkel met hoogwaardige materialen, waaronder edelstenen, zoetwaterparels, edelstenen, sterling zilver, verguld rosé en verguld goud. De mooiste kleuren worden gecombineerd met de fijnste materialen om een luxe uitstraling te creëren. Bij Jewellery by Sophie ben je ervan verzekerd dat ieder accessoire nikkel vrij is. Hierdoor zijn alle hebbedingetjes extreem duurzaam zodat je er lang plezier van zult hebben.

Iedere collectie van Jewellery by Sophie wordt met veel zorg samengesteld. Alleen de accessoires die goed aansluiten bij de stijl van het merk zijn te vinden in de collectie. Op de online shop van Omoda.nl zijn de accessoires van Jewellery by Sophie te bekijken, maar daarnaast ook eenvoudig te bestellen. Op welke accessoires ben jij verliefd geworden?

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies