Zo ouder, zo kind

Zo ouder, zo kind
Jij en je mini-me zijn een dynamisch duo en dit mag je aan de hele wereld laten zien. Mix en match je gek met je kleine en ga voor dezelfde shoes.

MINI-ME

Het internet staat er vol mee: moeders met hun mini-me en vaders met hun stoere kleuter in dezelfde sneakers. Wat is er nou leuker dan dat jouw kleine met dezelfde schoenen rondloopt als zijn of haar papa of mama? Veel merken werken met dezelfde modellen voor ouderen als voor kinderen. En je hoeft natuurlijk niet exact dezelfde schoen voor je kleine te kopen. Je kunt het ook bij een bepaalde kleur of printje houden.

KINDER-ACHTIG

Meisjes dromen over het passen van mama’s hakken en jongens kunnen niet wachten totdat ze eindelijk die coole sneakers van papa aan kunnen. Merken zoals Nike en Adidas spelen goed in op deze trend. Hun sneakers zijn vaak van groot naar klein te verkrijgen. 

LEKKER PRAKTISCH

Een fleurig kleurtje is harstikke gaaf, maar kies voor een schoen die tijdloos is. Ze moeten natuurlijk wel een seizoen meekunnen. Een witte sneaker is een all time favourite, maar niet zo praktisch als je peuter lekker buiten gaat spelen. Voor je het weet zijn de schoenen ineens zwart. Kies voor een printje of een donkere kleur, dan zie je niet zo gauw dat ze vies zijn.

SHOP: 

DAMES    HEREN   

MEISJES   JONGENS