Kleine voeten? Dit zijn de tips

Kleine voeten? Dit zijn de tips
Kleine voeten: misschien wel de droom van iedere vrouw. Maar is een kleine schoenmaat echt zo ideaal? Dit zijn de dilemma’s van mensen met kleine voeten én de oplossingen.

‘Wat een mooie voetjes heb jij’ – klinkt je vast bekend in de oren, als jij gezegend bent met kleine voeten. Maar dat heeft niet alleen maar voordelen, want het vinden van leuke schoenen valt niet altijd mee. Wij hebben wat tips voor je die jouw zoektocht naar het perfecte paar makkelijker maakt.

Selecteer

Tip 1:
Begin je zoektocht met het selecteren van je maat. Want één, zo zie je het totale aanbod in jouw maat. En twee, die leuke schoenen die net niet in jouw maat zijn, zie je niet. Onze inkoopafdeling doet er alles aan om zoveel mogelijk kleine maten in te kopen. En gelukkig zijn er ieder seizoen weer meer merken met een collectie vanaf schoenmaat 34.


Hurry, hurry

Tip 2:
Wees er vroeg bij. Aan het begin van het seizoen zijn alle maten nog op voorraad. Wanneer dat is? Bij Omoda is dat februari/maart voor de zomercollectie en augustus/september voor de najaarscollectie. Heb je meteen het allernieuwste aan je voeten en je kan er heel het seizoen mee vooruit.

Kids only?

Tip 3:
Klinkt misschien kinderachtig, maar kijk ook eens bij de kidscollectie voor platte schoenen. Omdat de kids steeds meer in mini-me’s veranderen, is de collectie ook een stuk volwassener. Er zijn zelfs modellen die exact hetzelfde als hun grotere zus. En niet verder vertellen, maar kinderschoenen zijn ook goed voor je portemonnee.

Hopelijk kun je uit de voeten met deze kleine-voeten-tips. En vergeet nooit: schoenen staan altijd mooi op kleine voetjes. Die kun je weer in je zak steken.

Shop jouw kleine maat: 

Meisjes    JONGENS