Fan van Fashioncheque

Fan van Fashioncheque
Fashioncheque is een cadeaubon voor echte fashion-lovers. Voor iedereen die gek is op kleding, schoenen én sieraden is dit dé perfecte cadeaukaart om te geven of te krijgen.

Bij verjaardagen, feestdagen en andere belangrijke gelegenheden is het vaak een uitdaging om het perfecte cadeau te vinden. Past het wel helemaal bij de persoon? Heeft hij niet al zoiets of zou het wel haar juiste maat zijn? Het vinden van een geschikt cadeau lijkt een hele opgave, maar dankzij de fashioncheque is dat vanaf nu verleden tijd.

Maak kennis met fashioncheque

Fashioncheque is dé cadeaukaart van Nederland. Het is de ideale manier om mode cadeau te geven aan hem of haar. Dankzij de meer dan 10.000 aangesloten fysieke winkels en webshops in Nederland kan echt iedereen een passend cadeau vinden. Worden het die supertoffe schoenen, dat allermooiste lingeriesetje, die knappe sieraden of toch een verbluffend fashion item? De keuze is helemaal aan jou. Heerlijk, hè? 

 

Fashioncheque en omoda

Fashioncheques zijn in alle Omoda-winkels te verkrijgen en in te leveren. Ook in de online shop kun je met de fashioncheque betalen. Kies je favoriete item en plaats hem in je shoppingbag. Na het invullen van je gegevens krijg je de mogelijkheid om de fashioncheque te selecteren als betaalmethode. Wanneer je de code van je fashioncheque invult, wordt de nieuwe prijs berekend. Schoenen kopen was nog nooit zó leuk.

bekijk ook de omoda-giftcards, het perfecte cadeau voor shoe-addicts:

Shop Nu

DAMES    HEREN   

JONGENS    MEISJES