Ama Brand Deluxe Sneakers Dames

Voor alle dames die op zoek naar modieuze en comfortabele sneakers, heeft het innovatieve merk Ama nu een prachtige collectie samengesteld, bestaande uit schoenen die gemaakt zijn van stevige materialen zoals leer. De ontwerpen zijn tot in de kleinste details netjes uitgewerkt en daarnaast te verkrijgen in diverse kleuren zodat je deze kunt combineren met je dagelijkse moderne en leuke outfits.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Ama sneakers voor dames van nu

Het flamboyante Italiaanse merk Ama zoekt duidelijk de grenzen op. Dat past ook helemaal in hun filosofie. Ze staan bekend om hun sneakers voor mannen en vrouwen, maar ze willen meer bieden dan alleen een goede sportschoen. Juist dit merk heeft bijzonder veel oog voor details en trends. Sneakers voor dames van Ama zijn dan ook sportschoenen waarmee het de bedoeling is dat je op een positieve manier opvalt. Als je ze aantrekt, dan moet je gewoon het plezier van de ontwerper kunnen voelen.

Ama dames sneakers zijn meer dan alleen trendy

Dames die in het assortiment van Ama kijken zullen zien dat sneakers van dit merk niet alleen het bekende en inmiddels traditionele uiterlijk van sportschoenen hebben. Je ziet ook modellen die de indruk wekken instappers te zijn. Maar als je hun zool onderzoekt, zie je dat ze dezelfde opbouw hebben als sportschoenen en ook van dezelfde materialen zijn gemaakt. Trek je ze aan voor een goede wandeling of een lichte sportieve activiteit, dan merk je na afloop dat je voeten niet vermoeid zijn en dat je schoeisel je echt goede ondersteuning heeft gegeven.

Ama sneakers voor veel gelegenheden

Omdat Ama sneakers vaak veel opvallende details vertonen in kleurgebruik, met applicaties en glimmende materialen, zijn ze prima voor een casual of sportieve bui. Maar ook als je uitgaat, kunnen ze bijzonder passend zijn, zeker als je kiest voor de glimmende modellen of de modellen van opvallende prints.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies