A.S.98 damesschoenen

A.S.98 damesschoenen vallen op door hun karakteristieke leer, stoere uitstraling en bijzondere ontwerp. Alle materialen worden speciaal uit Italië gehaald omdat alleen speciaal geselecteerde leerlooierijen daar dit bijzondere leer kunnen produceren. Dit zijn geen schoenen: dit zijn unieke, mooie, stoere en stijlvolle kunstwerken!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

A.S.98 damesschoenen - uitstekende kwaliteit!

Houd je van sportieve damesschoenen, dan is het merk A.S.98 een absolute aanrader. Dit merk staat voor meer dan schoenen alleen: het staat voor karakter. Deze schoenen voor dames zijn geïnspireerd door de stijl van de straat, en de ontwerpers hadden tot doel een stijl te creëren die het leven zelf weerspiegelt. A.S.98 damesschoenen zijn het resultaat. Ze kenmerken zich door een robuust karakter. Met A.S. damesschoenen sta je dan ook middenin het leven. Ze zijn gemaakt om lief te hebben, te wandelen, te hollen voor de bus en op straat te dansen. Kortom: A.S. damesschoenen zijn ontworpen om aan jouw voeten tot leven te komen. Grote kans dat je nooit meer anders wilt!

A.S.98 schoenen voor dames staan in de eerste plaats voor sportief en casual. Maar dat wil zeker niet zeggen dat je alleen sneakers aantreft! Bij A.S.98 vind je namelijk schoenen en laarzen voor dames in alle soorten en maten. Comfortabele sandalen, prachtige booties of hippe laarzen: het is er allemaal! Kortom: A.S.98 staat voor dames die zelfbewust zijn en die het leven omarmen. Ze geven je niet alleen een fantastische uitstraling, maar bieden je ook nog alle comfort die je nodig hebt.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies