omhoog

SENDRA Riemen Dames

Het Spaanse merk Sendra staat terecht bekend om de topkwaliteit van al zijn leren producten, of het nou om schoenen gaat of om accessoires zoals riemen. Wat dit merk karakteriseert is het oog voor kwaliteit, de zeer goede afwerking en de nog steeds levende tradities van echt ambachtelijke leerbewerking. Riemen voor dames van dit merk draag je vele jaren met plezier.
null

De kwaliteit van Sendra riemen

Riemen van top kwaliteit

Als je een riem koopt, dan wil je een product dat er na jaren nog steeds goed uitziet, zijn vorm behoudt en niet langs de riemsgaten afbladdert of inscheurt. Dit effect, dat je helaas ziet bij een riem van mindere kwaliteit of bij exemplaren die door middel van massaproductie zijn gemaakt, zul je bij Sendra nooit zien. Sendra is een Spaanse leverancier van leerproducten van topkwaliteit, die in zijn productieproces van schoenen maar liefst 250 stappen heeft ingebouwd, puur en alleen om echt handwerk en een strenge kwaliteitscontrole mogelijk te maken. Bij het vervaardigen van een uitstekende riem zullen het aantal stappen minder zijn, maar de focus op kwaliteit is identiek.

Trendy en tijdloos design

Dames die riemen van dit merk kopen, kunnen erop vertrouwen dat ze er vele jaren ongestoord gebruik van kunnen maken. Maar is dat wel slim bij mode-items, die immers onderhevig zijn aan veranderingen in smaak? Ook dat aspect heeft Sendra uitstekend ondervangen. De ontwerpen zijn in feite tijdloos en als ze gebruik maken van trendy stijlelementen zijn het vooral elementen die een ondersteunende functie hebben. En vaak zijn die stijlelementen zo gemaakt, dat ze ook passen bij nieuwe trends in kleding en schoenen. Combinatiemogelijkheden voor dames riemen.

Riemen voor allerlei doeleinden

Dames gebruiken een riem niet alleen om de broek op te houden. Zeker met een tijdloze riem die een en al kwaliteit uitstraalt, kan het heel mooi zijn als je het als ceintuur om een jurk draagt, om je taille te accentueren. Sendra riemen voor dames worden in veel kleuren gemaakt en als je kiest voor een niet al te opvallende kleur, dan is je riem bij een groot deel van je outfits gemakkelijk te combineren. Een kwaliteitsproduct van topkwaliteit leer geeft elke outfit net dat beetje extra. Kijk eens naar die mooie Sendra riemen voor dames. Misschien ervaar je wel liefde op het eerste gezicht.