Merel by Frederiek handtassen dames

Met Merel by Frederiek handtassen koop je meer dan een tas. Je koopt een stukje levensgeluk voor gehandicapte kinderen, want 5% gaat naar de Merel Munt Foundation. Reden temeer om snel kennis te maken met de hartverwarmende dames collectie!

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

De elegante handtassen van Merel by Frederiek

Merel by Frederiek is zo'n label dat je niet meer vergeet nadat je de handtassen van dit merk hebt gezien. De handtassen van dit merk zijn namelijk ware must-haves die je gewoon niet wil laten liggen. Met slimme innovatieve designs en een sterk gevoel voor stijl en elegantie slaagt dit merk erin om steeds weer te blijven verrassen. Elk seizoen wordt de collectie weer aangevuld met nieuwe handtassen, waarbij authenticiteit en een krachtige uitstraling centraal staan.

De handtassen-collectie voor dames van Merel by Frederiek is een verzameling van ware kunstwerkjes. Het merk maakt veel gebruik van bijzondere materialen die met veel aandacht voor detail en afwerking zijn toegepast. Maar de ontwerpen zijn niet alleen een lust voor het oog. Merel by Frederiek weet namelijk door slimme innovatie te zorgen dat de designs ook nog eens super praktisch zijn. De opvallende details maken de ontwerpen vervolgens helemaal af. Bij Merel by Frederiek worden de puntjes dan ook vakkundig op de i gezet. Het label voelt perfect aan wat er speelt in de mode-wereld en is niet bang om vooruit te kijken en te denken. Ben je benieuwd geworden naar de unieke handtassen voor dames van dit label? Check dan snel de collectie en laat je inspireren door de wereld van Merel by Frederiek!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies