zilveren Accessoires Dames

Je maakt sprankelende outfits compleet met zilveren accessoires voor dames. Zilver staat mooi bij zwart, maar ook bijuw, wit en grijs. Je ziet nu veel metallics in schoenen en tassen, dus laat het terugkomen in je sieraden, zoals grote ringen met kleurige stenen, kettingen of horloges. Een telefoonhoesje, riem of een portemonnee in zilver is ook helemaal van nu.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Zilveren accessoires voor dames: een eeuwenlange trend

Zilver is al eeuwen bij de mens. Vanaf het begin van de jaartelling gebruikten we dit edelmetaal al als betaalmiddel én om ons te versieren. Dat laatste doen we nog steeds. Hoewel het hierbij niet altijd om echt zilver gaat, gebruiken we wel graag accessoires voor dames met een zilveren kleur. Daarbij hebben oorhangers, kettingen en ringen van echt zilver nog steeds een plekje in het bijouteriekistje.

Ontdek de grote variatie aan zilveren accessoires voor dames

Wanneer zilver jouw kleur is, kijk dan eens in ons aanbod zilveren accessoires voor dames. Zo kun je je smartphone stijlvol opbergen in een zilverkleurig telefoonhoesje. Of hou de tijd bij met een horloge in dezelfde kleur. Neem je ze allebei, dan heb je meteen een stijlvolle combinatie. Een portemonnee met een silver look maakt het plaatje helemaal af.

Zilveren accessoires voor dames: ook voor praktische zaken

Voor sieraden kun je ook goed terecht bij het aanbod aan zilveren accessoires voor dames van Omoda. We hebben verfijnde exemplaren die geheel in zilverkleur zijn. Maar ook kun je de show stelen met opvallende ringen die behalve zilver ook mooie grote kleurrijke stenen hebben. Als je echt helemaal gek bent van die kleur, dan kun je je voorliefde doorvoeren tot in de finesses. Neem hiervoor bijvoorbeeld een zilverkleurige schoenlepel of jamboreeklepjes voor op je sneakers.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies