Shop heel veel items uit de zomercollectie met 50% korting Rubriek: Tips

online sale schoenen

Ho, stop. Uitroepteken, uitroepteken. Het is natuurlijk sale op de zomercollectie, wist je al, maar vanaf nu krijg je op nog meer items 50% korting.

En ik wil je natuurlijk niet op ideeën brengen, maar die veterschoentjes, espadrilles en te fijne sneakers gaan voor de helft weg. Dat is toch een beetje win-win, minder geld uitgeven en nieuwe schoenen. Ik vind het een plausibele optelsom.

damesschoenen sale

Bij ons op het Omoda HQ slaat de sale-koorts in flinke mate toe. “Ook op tassen en accessoires?”, roep ik. “Ja, ook op die”, roept iemand terug. De ladies schuifelen wat op de bureaustoel heen en weer en zelfs bij de mannen hoor je een goedkeuren hummetje. Maar die sneakers van Adidas, m’n favo Toms en dan die sandaaltjes van Inuovo en die high heels van Peter Kaiser. Oh man, ik klik wat buiten adem nog een portemonnee mijn winkelmandje in. En dan vandaag nog even bestellen, want dan kan ik morgen relaxed thuis passen. Heb ik dat kekke sandaaltje nog mooi voor dat terras met kans op zon binnen.

Heb ik het sale-virus op je overgedragen? Klik maar even door, want dit zijn de leukste items met 50% korting voor dames en heren. 

50% korting voor haar: 50% korting voor hem: 


50% korting op tassen en accessoires: 

schoenen met korting

Shop meer: shop sale online           shop herenschoenen online

shop meisjesschoenen online           jongensschoenen online kopen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies