Babyschoentjes Rubriek: Tips

Schattige babyschoentjes voor meisjes

Vanochtend twitterde een pas getrouwde vriendin van mij over haar ochtendmisselijkheid. Op de basisschool was rekenen mijn favoriete vak en ook nu was dit sommetje snel gemaakt.

En hoewel het nog lang kan duren voordat er daadwerkelijk een kind is (zeker ook omdat haar misselijkheid eerder te wijten viel aan slecht gevallen gebakje bij de koffie), bekeek ik toch maar even de babyschoentjes op onze website. Ben ik in ieder geval goed voorbereid als ik ooit een cadeautje mee moet brengen naar een ‘babyshower’.

Eerste indruk is dat ze erg klein zijn, die babyschoentjes. Zelfs al zijn de foto’s net zo groot als die van een geklede herenschoen maat 42, toch ogen ze ‘petit’. Wat me ook opviel is dat ze echt leuk zijn, die babyschoentjes. Met bontjes,  sterretjes, dierenprintjes, eigenlijk alles wat bij de ouder(e kid)s ook trendy is. Die vriendin van mij is dan nog niet in verwachting, maar ik vermoed dat het geen jaren zal duren voordat ik ‘oom’ word. Daarom heb ik van de allerkleinste maten de leukste jongens- en meisjesschoentjes gekocht. Ben ik alvast voorbereid!

Een selectie uit de collectie met babyschoentjes van Omoda

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies