Omoda-app wint Gold Dutch Interactive Award Rubriek: Nieuws

Het is opnieuw feest bij Omoda. En we kunnen je vertellen, dit went niet. Gisteravond hebben wij de Gold Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie e-commerce gewonnen met de shop-app.

Iets meer dan een halfjaar geleden is de Omoda-app gelanceerd en dat wij daar nu zo’n mooie prijs voor mogen ontvangen, brengt ons in extase. De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. Wij en ontwikkelaar Mobile Strategy zijn enorm trots dat de Omoda-app de Gold Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie e-commerce heeft gewonnen.

De Omoda-app

De Omoda-app was nog een grote wens van Omoda en een kans om onze winkels en webshop nog meer samen te brengen. De lancering in november was dan ook een bijzonder moment. Na de lancering groeiden het aantal downloads zo hard dat we in de top van de App store zijn beland. Het feit dat we er nu iets meer dan een halfjaar later een award voor winnen, maakt ons dankbaar en blij.

App jij ‘m al?

Niet? Je vindt hem in Google Play of in de App store op je smartphone of tablet. Honderden gingen je al voor. Online winkelen was nog nooit zo makkelijk. Een aantal klikken en voor je het weet heb jij je favoriete schoenen in huis.

Happy shoe shopping!

Damesschoenen  herenschoenen 

meisjesschoenen  jongensschoenen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies