Must read: Omoda Magazine #3 Rubriek: Nieuws

Nieuw Omoda Magazine

It’s a wrap! Ons nieuwste Omoda Magazine staat weer klaar voor een dosis van de meeste en mooiste inspiratie. Met natuurlijk een collectie om van te smullen, fijne interviews en lovely looks. 

Alles uit de kast

Het was lente, maar het redactieteam van Omoda zat met het hoofd bij warme winterboots, gevoerde wanten en grote sjaals. Alles moest uit de kast om Omoda Magazine numero drie nog leuker, mooier en fijner te maken. Met nog een laatste sprint in augustus was het exemplaar klaar voor de drukker. En dan duurt een maand wachten lang, geloof me. Maar nu mag ik je ein-de-lijk alles verklappen over de inhoud.   

autumn/winter Omoda Magazine

What’s in it?

De lieveling van de Nederlandse televisie Humberto Tan lanceert een eigen schoenencollectie. Hij vertelt je alles in deze editie. Omoda slaat de handen ineen met leuke ladies van een online magazine. Wie? Blader maar snel verder en ontdek het zelf. En we gaan terug in de tijd, want het duurde echt even tot we schoen-technisch gezien op dit punt kwamen. Natuurlijk valt er ook genoeg te winnen en niet te vergeten: te kijken en shoppen. Pak dat heerlijke magazine erbij of scroll lekker online en enjoy. Klik hier om meteen al dat nieuws te zien. 

trends Omoda Magazine

Lees online:
magazine autumn/winter 15/16

Nog meer lezen en kijken? 
blogs             trends             lookbooks


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies