Het beste van 2015 Rubriek: Nieuws

Omoda's beste van 2015

Het is eind december, de tijd van kerstdiners en oudejaarsconferences. En van de vele lijstjes, waarvan de Top 2000 toch mijn favoriet is. Traditiegetrouw luister ik ook dit jaar weer.

Onder mijn marketingcollega’s sta ik bekend als dé cijfertjesman, dus mijn voorliefde voor staatjes en lijstjes is in dat opzicht niet zo heel gek. Als blogger heb ik nu de eer om à la Leo Blokhuis jullie het beste van 2015 te presenteren, de toppers van onze shoppers.

Onze dames kozen in 2015 het meest voor sneakers en dan het liefst witte. Het populairste merk was Converse, op gepaste afstand volgt Adidas. Dit is de top 15 van 2015 voor dames:

Adidasjes zijn de Beatles onder de herenschoenen en komen in 2015 het meest voor in onze top 15 voor heren. Zie hier de complete lijst met ook heel wat zwarte toppers:

En dan tot slot de top 15 kinderschoenen van dit jaar. De jongens droegen het liefst sportieve sneakers van Adidas of stoere enkelboots van Timberland, terwijl de meiden niets liever wilden dan die korte laarsjes van Giga en UGG Australia. Ook dit een mooi lijstje:

 

Lees verder met de top 3 blogs van 2015:

Adidas Supercolor: Get ready     SPAAR SHOPTEGOED BIJ OMODA      FAVOURITES: FALL/WINTER 2015

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies