Goed gesokt voor Movember Rubriek: Nieuws

Zwarte en witte sokken zijn een gepasseerd station. Met de sokken van Effio stap je kleurrijk in je schoenen én steun je Movember.

IN THE BOX

Omoda staat deze maand in het teken van Movember, dat was je vast niet ontgaan. Bij elk verkocht paar herenschoenen geeft Omoda €1,- aan dit mooie doel, maar er is meer. Samen met Effio maakte Omoda een unieke sokkenbox. De mooie extra’s van deze samenwerking? Bij elke verkochte sokkenbox schenken Effio en Omoda €5,- aan Movember, je shopt Effio-sokken met korting én je hebt het ultieme cadeau voor de decembermaand in handen. Gaat je vader, broer, zoon, man of vriend tenminste goed gesokt het nieuwe jaar in.

NL & ITALIA

Effio betekent fashion in het Latijns, maar dit merk is van origine op en top Dutch design. Zoals ze zelf zeggen: “Nederlandse ontwerpers zijn eigenwijs, onnavolgbaar en niet zelden een tikkeltje excentriek, maar vaklui zijn het.” Combineer dit vakmanschap met de breimachines van de Italiaanse familie Bertoletti vlakbij Milaan en je hebt de sok der sokken.

SOK IN STIJL

Mooie schoenen zijn belangrijk, maar de juiste sok is net zo belangrijk. Waarom? Het draagcomfort van je sokken zorgt ervoor dat je schoenen nóg lekkerder zitten. En met Effio kies je ook nog eens voor originele designs en spetterend kleurgebruik.

Shop de box: 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies