Chickslovefood & shoes Rubriek: Nieuws

Chickslovefood love shoes!

Bloggers Elise en Nina houden niet alleen van food, maar ook van shoes. Lees alles over het boek, eten, maar vooral over hun liefde voor schoenen. 

Het allereerste 5orless-kookboek is nu in store, rennen dus! Heerlijke, simpele gerechten met maar vijf ingrediënten. Maar hoe combineer je dat eigenlijk, food en shoes? Heel simpel: the best of both worlds.

Welk gerecht is vergelijkbaar met de allermooiste schoen?

E: “De Snickerstaart uit ons 5orless-kookbook. Lijkt op een te mooie pump waar je eigenlijk niet lang op kan lopen.”

N: “Een verfijnd home made macaronnetje met geitenkaas in een sterrenrestaurant in Rotterdam. Duur, maar zo elegant en classy. Net als mijn te dure pumps die ik van mijn eerste salaris in Milaan kocht.”

Jullie favourite?

E: “Ik ben van alles of niets, dus of een hak van minstens 10 centimeter of Nikes. Nee, ook geen tussendoorgympjes à la All Stars.”

N: “Een flinke pump, geen suffig hakje voor mij. En het liefst elegant en chique. Als ik voor plat ga, dan zijn het ballerina’s. Elegant en klassiek vind ik leuker dan sportief.”

Wat staat er op je wishlist?

N: “Ik aas op de donkerblauwe pumps met gouden hak van Chloé, maar 600 euro is me echt teveel. Een stel goede, donkerbruine laarzen met hoge hak wil ik ook nog.”

E: “In september en oktober gaan we elk weekend het land in voor onze boektour. I need nog een extra paar comfi shoes waar ik lang op kan staan, Nikes dus.”

Perfect voor een avondje uit?

E: “Hoge hakken met peeptoes. Ik ben sinds kort moeder en ik verruil mijn peeptoes steeds vaker voor mijn sneakers. Als ik dan uit eten ga, dan is dit hét moment dat ik even geen mama ben en m’n heels aantrek.”

N: “Pumps, meestal met een dichte neus. Maar is het een lekkere low key-tent, dan ballerina’s.”

En om op te koken?

E: “Dan ga ik toch voor mijn opasloffen, haha.”

N: “Als het niet op blote voeten mag, dan op mijn stoffen ballerinaatjes met cupcakes erop gebreid. Ja, echt. Die heeft mijn vriend ooit meegenomen uit Australië. Elise is ook fan van ze.”

All time heerlijkste merk?

N: Toms. Ze zijn leuk, zitten lekker en de gedachte erachter is goed. Mijn voetjes worden trouwens ook blij van Michael Kors of een Tosca Blu-pumpje.”

E: “Nike, Vans en Omoda natuurlijk.”

Shop in de stijl van Nina en elise

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies