Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Joyce Ruijten Rubriek: Inspiratie

wannahaves joyce

Onze Joyce houdt van hooggehakt, maar voelt zich ook heerlijk op een paar Clarks. Haar wishlist zien? 

Deze vrolijke dame vind je in de winkel in Roosendaal, maar ze maakt een uitzondering om hier online haar wannahaves met je te delen. En dat is me toch een fijn lijstje.

Joyce: “De pump van Peter Kaiser staat vanaf het moment dat ik ze zag op nummer één. Netjes voor de feestdagen, maar nu ook goed casual te dragen. Ik werd verliefd op de hak en zool, maar ze lopen ook nog eens heerlijk. Maar waar je me iedere dag op ziet? De boots van Timberland, dat is voor mij de ideale schoen om op te werken. Door de zachte zool en sensorflex is het net alsof je op kussentjes loopt. De Timberland original is ook een must-have, maar deze is stoer en toch vrouwelijk. Ze vallen ook mooi smal om je voet, een wat subtielere keuze. En de Clarks staan al heel lang op mijn lijstje en dit jaar gaan ze mee naar huis. Je moet het type zijn voor dit grappige schoentje. Ik hoop dat ik zo iemand ben, want ik wil ze heel graag. Haha. Een schoen met uitstraling en een nonchalante feel. De Bronx-laarsjes zijn gaaf, maar niet té opvallend. De studs zijn subtiel genoeg. Tot slot gaat de sjaal mee, die is zo warm en zacht. Dat geeft me het gevoel van een kop warme chocolademelk bij de open haard. Lekker winters.”

wannahaves joyce

Zomer of winter? Winter. De dikke, oversized truien, de sfeer. Ik vind de wintermaanden zo gezellig. Warme choco, pantoffels aan. Maar de zon doet me ook goed hoor.

Schoenen of tassen? 
Ik kies voor schoenen, omdat je daar nooit genoeg van hebt. Al maakt een tas je outfit weer af. 

Neutraal of eyecatchers? Mijn schoenen zijn neutraal. Ik hou ervan om met basics een toffe outfit te maken. 

Nooit genoeg van:Hakken! Love it. 

Beste koop ooit: Lange laarzen van Maruti, die blijf ik mooi vinden. 

Favo schoenenquote:You can't buy happiness, but you can buy shoes. And that's kind of the same thing. 

Shop de wannahaves van Joyce:


Shop ook: shop damesschoenen online          koop herenschoenen black friday

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies