Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Wannahave Wednesday by Ilse Rubriek: Inspiratie

wannahaves Ilse

Ken je onze Ilse al? Zij maakt normaal de mooiste plaatjes voor de Wannahave Wednesday, maar dit keer ging ze zelf op de kiek. 

“Dit seizoen heb ik al een paar keer liefde op het eerste gezicht gehad, maar dan met schoenen. Man, man, wat een leukerds. Ik werd verliefd op de hakken van Guess én Lola Cruz, op de zwarte enkelboots van Dr. Martens en de creepers van Tango. Eigenlijk ben ik van de stoere boots en sneakers, maar van een paar mooie hakken word ik ook heel blij. Mijn vriend trouwens ook, maar ik drijf vaak genoeg mijn zin door dus de stoere variant gaat meestal mee naar huis. Zwarte sneakers heb ik nog niet en mijn enkelboots zijn aan vervanging toe, heb ik allebei heel erg nodig. En of ik het met mijn één meter kabouter kan hebben weet ik niet, maar die Janet&Janet laarzen móet ik hebben. Zo mooi en dan dat suède. Ik maak het af met de tas van Ted Baker. No words needed, toch? Tijdloos en past overal bij.” 

wannahaves Ilse

Zomer of winter?
“Als seizoen de zomer, maar in mode liever de winter. Ik hou van gebreide vesten en leren laarsjes.

Schoenen of tassen?
“Sowieso schoenen.”

Neutraal of eyecatchers?
“Eyecatchers, schoenen mogen opvallen.”

Ik heb nooit genoeg van:
“Sneakers.”

Mijn beste koop ooit:
“Zwarte enkellaarsjes van Tommy Hilfiger met gespen. Die maken mijn outfit altijd nét iets toffer, zo fijn.”

Favo schoenenquote:
“Chocolate is good, but shoes are carb free.”

Shop de favorieten van Ilse:shop ook:
sneakers dames online          shop schoenen dames
 

Reacties
Nog geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies