Op pad met Vingino Rubriek: Inspiratie

Vingino het merk voor kinderen

Of jouw kids nu op school zitten, buiten spelen of meegaan naar een verjaardag, je wilt altijd het beste voor die kleine versie van jezelf. Dat geef je met Vingino, een superstoer kindermerk.

NAAR BUITEN

Verstoppertje spelen in de straat, klauteren in bomen, een potje voetbal of touwtje springen op het schoolplein. Kinderen staan nooit stil en rennen van hot naar her. De perfecte combi tussen mooi en makkelijk? Dat is de nieuwe collectie van Vingino. Waarom? Ze zijn lekker stevig, van goede kwaliteit en ze zien er ook nog eens onwijs cool uit. Daar kan jouw boy of girl van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in shinen en ravotten.

De trend van nu

Ook voor de kleintjes zijn sneakers hartstikke hip. Komt dat even goed uit, want de stoere en eigenzinnige sneakers voor jongens en witte exemplaartjes voor meisjes van Vingino zijn de trend van nu. Mag het wat netter of zoek je iets anders dan stoere sneakers? Kies voor boots in mooi cognac voor de kleine man of fashionable laarzen voor de jongedame.

Nog een leuk nieuwtje: bij iedere aankoop van een paar Vingino’s ontvang je een superleuke tas. Dan weet je zeker dat jouw kids de blits maken op het schoolplein. Let op: de voorraad van de tassen is beperkt, dus op is op.

gratis tas bij aankoop van een paar Vingino schoenen   

Shop nu de nieuwste collectie van Vingino.

Lees ook:

Omoda weelkly #36            Point it out: puntige schoenen            De rondreis door maison bydanie

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies