Man in de mode Rubriek: Inspiratie

Man in de mode

Na drie jaar werkervaring bij Omoda durf ik mezelf wel een man in de mode te noemen. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen, sommige misschien heel herkenbaar.

Veranderd
Dat de drie jaar op de marketingafdeling van Omoda me veranderd hebben, is een feit. Ik ben de wereld anders gaan zien en plaats mensen graag op een voetstuk. Niet om ze te prijzen (al doe ik dat ook graag), maar om de schoenen even goed onder de loep te nemen. Na de schoenencheck volgt vaak een complimentje, want gelukkig dragen veel mensen goeie schoenen.

SchoenenpraatDat het schoenenwereldje mij veranderd heeft, blijkt ook uit de teksten die ik uitkraam. Zo hoorde ik mezelf laatst tegen een dame zeggen: “Wat een mooie espadrilles van Fred," waarna ik verbaasd en bijna angstig werd aangekeken. Of die ene keer dat ik een vrouw complimenteerde met haar Unisa-clutch, dezelfde reactie. Die modepraat neem je snel over, zo blijkt.

Bijzondere schoenenMijn eerste aankoop was redelijk safe, maar dat was snel voorbij. Nu draag ik graag bijzondere exemplaren aan mijn voeten. De reacties daarover moet ik maar voor lief nemen. Vorige week nog zei een tenniskennis over mijn keurige, fleurige schoenen: “Dat zijn wel rare schoenen, hè. Maar dat weet je zelf ook.” Tja, het is niet altijd makkelijk om een man te zijn uit de wereld van schoenen en mode. Toch ga ik ook komend najaar weer voor bijzondere schoenen:

 

 

schoenen Shoppen:
Nieuw            sale

 

HEERLIJK herenblog:
Hoe de man shopt

 

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies