Dit geef je voor Vaderdag Rubriek: Inspiratie

Online vaderdagcadeaus kopen

Zondag 19 juni is het Vaderdag. Maar een cadeau voor een man kopen, vergeef me, het blijft toch een lastig iets. Daarom: de leukste gifts voor man, vader, opa en vriend. 

EEN KLEINIGHEIDJE

Iets leuks, maar niet te gek? Dat lijkt mij een prima idee voor een Vaderdagcadeau. Met sokken zit je sowieso goed, tenminste dat vraagt die van mij standaard aan de Sint. En die leukerds van Happy Socks of die mooie exemplaren van Giorgio of Effio zijn natuurlijk altijd een puik plan. Wist je trouwens dat goede sokken écht heel belangrijk zijn voor het draagcomfort van je schoenen? Kijk, twee vliegen in één klap. En anders ga je voor die broodnodige telefoonhoes, want ook vaders laten zo’n ding soms stuiteren. 

ZO TUSSEN DE 25 EN 50 EURO

Ik krijg altijd zo’n vaag budget van familie en vrienden mee. “Ja, doe maar iets tussen de 25 en 50.” Dat is best een ruim begrip dames en heren en die ruimte neem ik dan ook. Dus ken je dit soort situaties? Dan zijn dit de leukste presentjes tussen de 25 en 50, om het makkelijk te maken. 

MAG HET IETSJE MEER ZIJN?

Als je net iets meer budget beschikbaar hebt, dan weet ik nog wel wat leukerds voor je. Met een zonnebril van TOMS geef je niet alleen je vader een te gek cadeau, maar krijgt iemand in nood ook nog eens een oogbehandeling. Dat is dan ineens geven in het kwadraat. Of ga voor een goede klok, want een horloge overstijgt zo’n beetje alle cadeaus. Heb je trouwens partners in crime bij het Vaderdagcadeau? Altijd doen, want dat rekt je budget zo lekker op.  

PAK DIE KANS

Het is misschien, eventueel, wie weet, ik zeg niet dat het zo is, maar wel mogelijk dat je liever iets anders aan zijn voeten ziet. Ha, pak die kans. Want welke man, vader, opa of vriend zegt nee tegen een cadeautje voor Vaderdag? Dat bedoel ik, dit is dus het moment om ze in een paar nieuwe schoenen te steken. 

VOOR ALS JE HET ÉCHT NIET MEER WEET

Een riem? Heeft ‘ie al. Een portemonnee? Net gekocht. Soms maken mannen het je onmogelijk om een origineel cadeau te geven. In het kader van eigen-schuld-dikke-bult mogen ze dan dus zelf aan de slag. En nee, daar worden ze niet minder blij van. shop ook: 
shop sneakers voor heren          Shop herenschoenen online          Shop damesschoenen online

meer lezen?
waarom toms shoppen fijn is             true (shoe) love           boyfriend - girlfriend challenge

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies