Best of the west: Catarina Martins Rubriek: Inspiratie

Head banner Catarina Martins

Zeg jij vintage boots met hedendaagse invloeden dan zeg ik: Catarina Martins. Geloof mij, jij en Catarina zijn straks onafscheidelijk.

Gouwe ouwe in een nieuw jasje De westernboot is al jaren een hit, maar die van Catarina Martins hebben net dat beetje meer pit. Zo is het motto van dit merk ook ‘Life is too short to take a nap’. Oftewel geen tijd om stil te zitten. Want in het fast-moving modelandschap moet je wel up-to-date blijven. Zoals we allemaal wel weten, zit het ‘m vaak in de details. En dat begrijpt dit merk maar al te goed. Zo speelden ze slim en snel in op de velvet trend. Met een twist op Catarina’s beste boot, in een rode, zwarte en blauwe gloed.

Velvet Catarina Martins: rood, blauw en zwart

Boots met Portugese rootsCatarina omschrijft zichzelf als vintage met een frisse touch. Dit eigenzinnige merk, geboren en getogen in Noord-Portugal, waar vakmanschap nog met de paplepel wordt ingegoten, wint wereldwijd steeds meer terrein. Zo zie je maar weer, hard work (en weinig slaap) pays-off.

Catartina Martins x Danie BlesAlsof je nu nog niet bent overtuigd, maakten je nieuwe bestie Catarina en stylist van tout bekend Nederland Danie Bles het allemaal nog net iets leuker. Want deze twee hebben de creatieve vintage minds ineengeslagen, met als resultaat een limited edition. Geloof mij, met deze boots aan ben jij zeker de new sheriff in town. Nu alleen nog even je favo kleur kiezen.

Catarina x Danie Bles limited editions

Iene miene mutte:


 

bekijk meer catarina martins:

Bekijk de gehele Catarina Martins collectie

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies