3x zo draag je Maruti's Rubriek: Inspiratie

Maruti Gimlet

Eerst de look, dan de schoen? Met Maruti’s draai je dat dus om. Deze schoentjes zijn namelijk niet de kers, maar gewoon de hele taart. 

Dit seizoen ga je natuurlijk op stap met de Gimlet, maar ook met de Blizz en Carly is het feest. Het team van Maruti experimenteerde er op los, met resultaat. Nieuwe printjes, aaibaar materiaal en luchtige designs. Hoe je die te gekke schoenen precies draagt? Zo dus. 

LEKKER LOSJES

Denk: ripped jeans, het witte overhemd en je favo paar Maruti’s. Er gaat niks boven deze altijd-goed-look. Maar je maakt het extra luchtig met de Gimlet Perfo. Het zit ‘m natuurlijk al in de naam, maar de schoentjes zijn écht van geperforeerd leer. Hoe cool is dat?!

Nieuwe collectie Maruti

KNAP IN ’T PAK

Het linnen pak is hot en bijzonder geschikt voor een warme dag op kantoor, maar pas op voor chique taferelen. Dit pak draag je met de Carly van Maruti, een clean model met peacock-detail. Het speelse, aaibare materiaal vult het strakke, pure linnen perfect aan. En zeg nou zelf, dat pastel is te leuk bij je toekomstige lichtgrijze pak. 

FIJN FUNKY

Het is tijd om de Gimlet Memphis met grafische print te rocken. Dat doe je met jouw lievelingsjasje in zwart leer, een statement-shirt met tekst of print op print en die fijne jeans. Vergeet ook die stylish zonnebril en je captain hat niet om funky voor de dag te komen. 

Maruti Gimlet Memphis

shoppen maar, die maruti's: SHOP: 
MARUTI          ALLE DAMESSCHOENEN


lees ook: 
wannahave wednesday by marianne          even over sneakers
 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies