Omoda Weekly #8 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #8

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Have a great day‘So not ready for today, but my outfit is’ aldus @karlijnvanmil. Met deze pretty look kan er zelfs op zo een dag niets misgaan.

2. Internationale schoenen Deze Sam Edelman sandalen komen nog eens ergens. Zo zitten ze nog als nieuw in een schoenendoos en zo stappen ze met @charlottepadmos in het vliegtuig richting Dubai. Zo een leuk reisje naar Dubai willen we onze schoenen allemaal wel meegeven. En natuurlijk gun je jezelf stiekem ook wel een tripje naar Dubai. 

3. Goedgekeurd?Als je nieuwe schoenen hebt gekocht is het belangrijk dat naast je man, vrouw, vriend of vriendin, je huisdier het nieuwe paar ook goedkeurt. @danishagulpen heeft gelukkig de goedkeuring voor haar toffe Asics binnen. Nu maar hopen dat Puck ze zelf niet al te leuk vindt…

Omoda Weekly #8

4. Goudklompje Aan het einde van de regenboog staat een pot met goud, toch? Wat wij deze week aan het einde van de regenboog vonden was geen goud, maar deze beauties van Donna Carolina.

5. Pakjesavond Ja zeker, ook in februari is het mogelijk om pakjesavond te houden. Sint en Piet zaten te denken, wat ze @dewitski eens zouden schenken. Omoda heeft schoenen die precies bij je passen en Sint en Piet hopen dat ze je hier blij mee verrassen.  

Shop de items uit dit blog:

 

 

BEKIJK OOK:

NIEUWE VROUWENSCHOENEN           VETERSCHOENEN           SNEAKERS

 

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #7            OMODA WEEKLY #6            OMODA WEEKLY #5

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies